Bizi Tanıyın

Hakkımızda

Bizi daha yakından tanımak istediğiniz için çok mutluyuz

Biz geçmişten gelen birikimlerimizle 2021 yılında BSM Mühendislik olarak Marmara bölgesinin hızla gelişen şehri Kocaeli’nde faaliyet göstermeye başladık.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bir kaç farklı şehrinde müteahhitlik, anahtar teslimi kaba ve ince işler gibi çeşitli işler tamamladık. Bulunduğumuz projelerde insan odaklı çalışmalar yaptık. Kaynak tasarrufu ve verimde ön planda idi. Bu sayede çalışmalarımız kendiliğinden değerlenmiş oldu.

Projelendirme & Tasarım

Sıfırdan başlayarak sizlerin talep ve isteklerine göre en verimli ve ekonomik çözümler ile projelerinizi tasarlıyoruz. Oluşturulan alanların verimli olduğundan emin oluyoruz.

Müteahhitlik Hizmetleri

Firmamıza ait veya müşterilerimize ait parseller üzerinde oluşturduğumuz projeleri Villa, Konut, Ticari alanlar olarak anahtar teslimi inşa ediyoruz.

İnşaat Taahhüt İşleri

Eğer yapacağınız işleri bölerek yükünüzü azaltmak isterseniz biz partneriniz olarak yanınızdayız. İnşaat ve mekanik işlerinizi en etkili ve hızlı şekilde çözüyoruz.

MİSYONUMUZ


Yaşanabilir ve verimli alanlar inşa etmek başlıca hedefimiz olarak benimsiyoruz. Sadece bununla kalmıyoruz. Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını çok iyi anladığımızdan emin oluyoruz. Detay çözümleri üreterek, tüm kaynak ve ekipmanlarımız ile amaca yönelik hızlı çalışmalar yaparak müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Böylelikle zamandan ve kaynaklardan ciddi manada tasarruf ederek ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz.

” Biliyoruz ki başarı sevdiği işi yapanlarındır. “

Tamamladığımız projeleri görmek ve ekibimizden projelerinize dair fikirler almak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

” Ve yine biliyoruz ki paylaştığımız kadarız. “

12+ Adet

Tamamlanan Konut Projesi

100+

Danışan ve Proje

2+

Devam Eden Proje

20+

Yıllık Deneyim

” Harika işler yapabilmenin tek yolu, yaptığın işi sevmektir. “

Hizmetlerimiz

Gayrimenkul

Biz kuruluşumuzdan itibaren farklı tasarımları ve üstün mimariyi bir arada buluşturarak çevre dostu, yüksek kaliteli ve bölgeye özel projeler üzerinde çalışmaktayız.

İnşaat

Kalite, iş programı ve iş güvenliğini öncelikli tutarak, üstlendiğimiz projeleri kaliteli, güvenli şekilde ve belirlenen süre içerisinde tamamlıyoruz. Önce kalite diyoruz.

Taahhüt

Her projenin, işverenine değer katabilmesi için taahhüt ettiğimiz işleri süreç tamamlanana kadar sıkı takip ediyoruz.

Proje Tasarım

Talep ve ihtiyaçları iyice anlıyoruz ve hemen harekete geçerek belirlenen süre içerisinde memnuniyetten ödün vermeden projelendirme sürecini tamamlıyoruz.

Sürdürülebilirlik

Önce Kalite ve Güvenlik Diyoruz …

Biliyoruz ki, sürdürülebilirlik için iki ana esas vardır. Kalite ve güvenliğin yanında estetik ve ekonomik yaklaşımlar sergigiliyoruz.

En İyi Tasarım ve Çözümleri Takip Ediyoruz

Güncel kalıyoruz. Çünkü dünya değişiyor. Talep ve isteklerde. Aynı şekilde yeni çözümlerin üretilmesi kaçınılmaz oluyor.

Sürdürülebilirlik
Zamanında Teslim
Modern Teknoloji
Güncel Tasarımlar

Projelerimiz

Başiskele – Yeşilyurt Evleri
Başiskele – Körfez Evleri
Ümraniye – Ahsen Evleri
Ümraniye – Tuğra Evleri
Scroll to Top